19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε την γυναίκα του και μία φίλη της σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Τραγωδία έξω από σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς.

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία, πυροβόλησε στο πάρκινγκ του καταστήματος My market τη σύζυγό του και μία φίλη της και τις σκότωσε. Το έγκλημα συνέβη στην οδό Αχαρνών 80. Ο αστυνομικός συνελήφθη και ανακρίνεται. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του δολοφόνου.

Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν πριν από λίγο στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βαριά τραυματισμένες. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, όπου και κατέληξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι 35 ετών, χωρισμένος και υπηρετεί στη Τροχαία Νέας Ιωνίας. Είχε στήσει καρτέρι έξω από το σούπερ μάρκετ και περίμενε την πρώην σύζυγό του με την φίλη της, τις οποίες τελικά πυροβόλησε και σκότωσε.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Κατηγορία 4, την 25/6/2019 για τις περιοχές του Νομού Αργολίδας

  Σύμφωνα με την πρόγνωση Καιρικών Φαινομένων και τον ημερήσιο Χάρτη Πρόληψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την 25/6/2019 ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Π.Ε Αργολίδας είναι πολύ υψηλός, κατηγορία 4. Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή εκδρομέων στους εθνικούς δρυμούς, δάση και σε ευπαθείς […]

Αντιδραστήρα και 200 τεστ για κορονοϊό αγόρασαν οι δήμοι Ναυπλιέων και Άργους – Μυκηνών

  Σταύρος Γεωργακόπουλος Το μεσημέρι της Δευτέρας θα περάσει από τα δημοτικά συμβούλια των δήμων Ναυπλιέων και Άργους – Μυκηνών η απόφαση που πήραν ο Δημήτρης Κωστούρος και ο Δημήτρης Καμπόσος για την απόκτηση μηχανήματος που εντοπίζει τον κορωνοϊό. Η δαπάνη των 36.000 ευρώ θα επιβαρύνει από κοινού τους δύο μεγαλύτερους δήμους της Αργολίδας. Σύμφωνα […]