14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκρή 34χρονη από αναθυμιάσεις χλωρίνης


Αδιανόητη τραγωδία με θύμα μια 34χρονη γυναίκα, η οποία πέθανε από τις αναθυμιάσεις χλωρίνης μέσα στο μπάνιο!

Η Celia Seymour από το Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας έτριβε το πάτωμα του μπάνιου με χλωρίνη, χωρίς ούτε να την αραιώσει αλλά ούτε φορώντας κάποια προστατευτική μάσκα.

Λίγο αργότερα η νεαρή γυναίκα άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, η Celia κατέληξε.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, να είχε βάλει και άλλα καθαριστικά στον κουβά εκτός από την χλωρίνη και η χημική αντίδραση προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Ακόμα ένας νεκρός – 91 τα θύματα

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από κορονοϊό, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής κατέληξε ένας 47χρονος άνδρας. O άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και πλέον τα θύματα είναι 91. Ο 47χρονος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου με υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονολογική εμβολή). Πηγή: iefimerida.gr

Μάνη: Απαγχονισμένος βρέθηκε 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής

Σοκαρισμένη είναι  η κοινωνία της Μάνης από την είδηση πως εντοπίστηκε νεκρός 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος βρέθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι απαγχονισμένος διπλα από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, στον επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας-Αρεόπολης, λίγο πριν τη γέφυρα της Κοσκάραγας. Από την Αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, με όλα τα […]