19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκροί οι δύο ορειβάτες από τη χιονοστιβάδα στον Όλυμπο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τη μεταφορά των δύο άτυχων ορειβατών, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα, στη θέση Ξερολάκι του Ολύμπου.

Δυστυχώς και οι δύο έχουν αφήσει την τελευταία πνοή τους, σύμφωνα με το MEGA.

Η επιχείρηση για τη διάσωσή τους ξεκίνησε μετά τις 15.00 το μεσημέρι, όταν ένας τρίτος ορειβάτης ενημέρωσε τις Αρχές για τη χιονοστιβάδα. Ο ορειβάτης, που είναι καλά στην υγεία του, παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τους διασώστες.

Απογειώθηκε ελικόπτερο Super Puma από την Αθήνα, με τέσσερις εναέριους διασώστες. Επίσης, στο δύσβατο σημείο πήγαν πυροσβέστες από την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, την 8η ΕΜΑΚ Λάρισας και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης και Ελασσόνας.

Περισσότερα Άρθρα

Άγριο έγκλημα στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός ηλικιωμένος – Βρέθηκε δεμένος με τη σύζυγό του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αιτωλοακαρνανία το άγριο έγκλημα στο Χαλκιόπουλο. Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε δεμένο μέσα στο σπίτι του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 91χρονος άνδρας είναι νεκρός. Οι ηλικιωμένοι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής το τελευταίο διήμερο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εμπεσού και αναμένεται κλιμάκιο […]

Τι ζητάει ο Τ.Λάμπρου από τον Γ.Γεωργόπουλο;

ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ Ή ΕΣΠΕΡΙΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ Κύριε Δήμαρχε, όπως έχουμε συζητήσει, ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, το οποίο απασχολεί πάρα πολλούς δημότες μας, οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι να τους δοθεί μία μεγάλη δεύτερη ευκαιρία να ενταχθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία και να παρακολουθήσουν ένα Εσπερινό […]