14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Λεχαινά: Νεκρός 35χρονος εργάτης που χτυπήθηκε από κεραυνό

Ένας 35χρονος αλλοδαπός εργάτης από το Μπαγκλαντές έχασε τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες από κεραυνό, στην περιοχή της Μυρσίνης.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 35χρονος διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνής του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη Μυρσίνη των Λεχαινών, κοντά στο νέο νεκροταφείο.

Όπως είπαν οι φίλοι του στο patrisnews.com, όταν άκουσε τους κεραυνούς φοβήθηκε και βγήκε έξω από το παράπηγμα και εκεί, χτυπήθηκε από τον κεραυνό!

Περισσότερα Άρθρα

Η Νατάσα Λυκομήτρου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου “ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”

Ονομάζομαι Νατάσα Λυκομήτρου και κατοικώ στο Αργολικό. Η πρόταση του Δημάρχου μας και επικεφαλής της παράταξης “ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τιμά ιδιαίτερα και φυσικά την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά. Θελω και γω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, με νέες ιδέες και πολλή δουλειά, ώστε ο Δήμος μας να παραμείνει […]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 19 Αυγούστου

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου συνέβησαν τα εξής: 1883: Γεννιέται η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Κοκό Σανέλ. 1906: Γεννιέται ο εφευρέτης της τηλεόρασης Φίλο Φάρνσουορθ. 1936: Δολοφονείται από τις δυνάμεις του Φράνκο ο Ισπανός ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. 1946: Γεννιέται ο Μπιλ Κλίντον, 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ. 1963: Γεννιέται ο Αμερικανός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής […]