17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε η 25χρονη μητέρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Νοσηλεύεται το μωρό της

Την τελευταία της πνοή άφησε το μεσημέρι της Τρίτης (13/4) η 25χρονη μητέρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε τη Δευτέρα στα Ψαχνά Ευβοίας, με πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα νήπιο.

Σύμφωνα με το egnomi.gr, η γυναίκα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με πολύ σοβαρά τραύματα και τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί της, 2,5 χρονών που τραυματίστηκε επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται και ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το psaxna.gr τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι οι επιβαίνοντες. Το δυστύχημα έγινε στη στροφή Κολοβρέχτη.

Περισσότερα Άρθρα

Επιδείνωση του καιρού σήμερα στη νότια νησιωτική χώρα

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη νότια νησιωτική χώρα από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες, την […]

«Χρόνια σαν Τριαντάφυλλα» αύριο και μεθαύριο στον “Πελαργό”

«Χρόνια σαν Τριαντάφυλλα» Στον κεντρικό ρόλο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος Παραστάσεις: ·18,19/08/2019 Εργοστάσιο “Πελαργός”, Νέα Κίος ·24/08/2019 Αρχαίο Θέατρο Άργους ·07/09/2019 Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος και 7€ μειωμένη είσοδος (παιδικό 6-12χρ., μαθητικό, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ) Σημεία προπώλησης για 18,19/08/2019 καθώς και 24/08/2019:  Άργος: Κ.Ε.Δ.Α.Μ. : Βασ. Σοφίας 2 / Εν Λευκώ (Καφέ-Μπαρ) […]