20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

Απίστευτη τραγωδία λίγο μετά τις 14:00  το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Γυμνό Ευβοίας όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία τουλάχιστον μέλη συνεργείου της ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ άλλαζαν κολώνα της ΔΕΗ.

Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr ο άνδρας που έχασε την ζωή του και δεν έχει απεγκλωβιστεί ακόμα είναι περίπου 45 ετών και κάτοικος της περιοχής Πλακάκια Ερέτριας. Οι άλλοι δυο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο είναι ο 50χρονος Γ. Τ. και ο επίσης 50χρονος Γ. Κ.

Το δυστύχημα έγινε στην πλατεία του χωριού, όπου γινόταν αντικατάσταση κεντρικής κολώνας με κατοίκους του χωριού να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες της φρίκης. Έως αυτή την ώρα, αναμένεται ειδικό καλαθοφόρο όχημα για να μεταφερθεί η σορός από την κολώνα, στην οποία απανθρακώθηκε ο άτυχος εργάτης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Γιώργο Αδαμίδη εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου. «Η πρώτη εικόνα που ξέρουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωση του έτσι όπως κόπηκε και πήγε και ακούμπησε στην μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε αυτό με την σειρά του τρεις εργαζόμενοι στην κολώνα τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000volt επιφέροντας τους ακαιραίο θάνατο, δεν έχουμε ακόμα την εικόνα γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία».

Περισσότερα Άρθρα

To nZEB Roadshow ξεκινάει από το Ναύπλιο το Σεπτέμβρη

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου n ZEB Roadshow το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου, διοργανώνει την 1η Εβδομάδα Εκδηλώσεων στις 16 με 19 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Φουγάρου στο Ναύπλιο. Στις τέσσερεις ημέρες που θα είμαστε στο Ναύπλιο, σας καλούμε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια για μηχανικούς και τεχνίτες αλλά και σε παιχνίδια και happenings για μικρούς και μεγάλους. Θα δούμε […]

MasterChef spoiler: Τριπλή αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα – Ποιοι φεύγουν

Στο δρόμο για τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef» οι διαδικασίες από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου επισπεύδονται με τρεις αποχωρήσεις εντός της εβδομάδας και την τελική εξάδα του διαγωνισμού προ των πυλών. Μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά για φέτος που αλλάζει η δομή του διαγωνισμού, αφού στο τέλος κάθε επεισοδίου ένας παίκτης θα αποχωρεί. Την ανατροπή […]