19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πειραιώς: Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού που «μπούκαρε» σε μαγαζί μετά από έμφραγμα

Τραγωδία στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (2/6), στην οδό Πειραιώς 96.

Φορτηγό το οποίο ερχόταν από το ρεύμα προς Πειραιά, εξετράπη της πορείας του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, «εισβάλλοντας» σε κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος είναι νεκρός, ύστερα από έμφραγμα που υπέστη.

Ο 57χρονος οδηγός του φορτηγού, έπαθε έμφραγμα, έχασε τις αισθήσεις του και κατά συνέπεια τον έλεγχο του οχήματος, έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ και στην συνέχεια κατέληξε μέσα σε κατάστημα.

Από θαύμα γλίτωσε εργαζόμενη του καταστήματος, η οποία εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε μια κοπέλα. Το φορτηγό σταμάτησε στο ένα μέτρο από την εργαζόμενη.

Εκείνη την ώρα ήταν περίπου 10 υπάλληλοι στο κατάστημα, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάνεις τίποτα, ωστόσο υπάρχουν σοβαρές υλικές ζημιές.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής, χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Αττικό» Νοσοκομείο, ενώ λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Περισσότερα Άρθρα

Γονείς – κτήνη έβρασαν τη 2χρονη κόρη τους

Γονείς – κτήνη έβρασαν τη 2χρονη κόρη τους Φρικτό θάνατο στα χέρια των γονιών του βρήκε ένα δίχρονο αγγελούδι στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας καθώς οι γονείς του το έβρασαν κυριολεκτικά σε καυτό νερό, στην μπανιέρα του σπιτιού τους. Η 2 ετών, Maddilyn-Rose Ava Stokes, άφησε την τελευταία της πνοή από τα εγκαύματα που της προκάλεσαν […]

Το ΦΟΥΓΑΡΟ πρωτοπορεί και πάλι με τους πρώτους φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

  Οι πρώτοι φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Ναύπλιο είναι γεγονός. Αυτοί έχουν τοποθετηθεί έξω από τον πολυχώρο Φουγάρο. Πρόκειται για φορτιστές της Porsche που συνεργάζεται με την ΑΒΒ και που δημιούργησαν φορτιστές υψηλής ισχύος. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή της υποδομής φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων της ΑΒΒ, που θα χρησιμοποιηθεί και […]