19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τριήμερη αιμοδοσία στο Ναύπλιο για τα παιδιά του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Ξεκίνησε σήμερα με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου η τριήμερη αιμοδοσία που οργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου.

Το αίμα που θα συγκεντρωθεί, με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων, γενικών και ειδικών, λόγω της πανδημίας, θα δοθεί στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», που όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε έχει και τις μεγαλύτερες ανάγκες για την διοχέτευσή του, στα παιδιά μας που ασθενούν.

“Ελπίζουμε ότι η ιερότητα του σκοπού, το κατεπείγον των αναγκών και η συναίσθηση ότι έτσι σώζουμε πολλές ζωές, της ελπίδας, της κοινωνίας και του Έθνους μας, δηλαδή των μικρών παιδιών, θα δημιουργήσει ένα κύμα πρόθυμων συμπολιτών μας, που θα τιμήσουν με έργα την ιερότητα του σκοπού. Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ όσοι έχετε τις βιολογικές, ιατρικές και ατομικές προϋποθέσεις να προσέλθετε στην μεγάλη αυτή εκστρατεία αγάπης και προσφοράς.” τόνισε ο κύριος Μπαρού.

Η αιμοδοσία θα συνεχιστεί και στις 1 και 2  Ιουλίου 2020 και ώρα 4.30μ.μ.έως και 8.30μ.μ.,

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν 50 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν 50 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα διότι, όπως αναφέρουν σε σχετική επιστολή τους, «η εστίαση είναι πολυεπίπεδη, πολύμορφη και προερχόμενη από μια δεκαετία χρεοκοπίας, δεν μπορεί να στηριχθεί με λύσεις αποσπασματικές». Την επιστολή υπογράφουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και, όπως υπογραμμίζουν, ζητούν «χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος και μένοντας […]

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Ανακοίνωση – Απάντηση σε ψευδή δημοσιεύματα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε μια προσπάθεια παραποίησης μέσω δηλώσεων στον τύπο του κυρίου Γ. Μπούνου. Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ «Εκπρόσωπος νυν και τέως Πρόεδρων ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Αργολίδας» ξεκινά τη δήλωσή του κατηγορώντας μας ότι πανηγυρίζουμε για μία νίκη την οποία κατακτήσαμε σε μια «μάχη που δε δόθηκε ποτέ». Απαντούμε: Ποιός ευθύνεται κύριε Μπούνο που δεν […]