17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τρόμος: Κανίβαλος πλαστογράφησε πτυχία και δούλευε σαν γιατρός

Τρόμο προκαλεί η είδηση από τη Ρωσία ότι ένας κανίβαλος εργαζόταν για κάποιους μήνες σε νοσοκομείο ως γιατρός με πλαστά πτυχία. Ο Μπόρις Κοντράσιν συνελήφθη την Παρασκευή από την αστυνομία και ενώ από τον Νοέμβριο του 2018 έως τις 14 Ιανουαρίου δούλευε ως γενικός γιατρός και δεχόταν ασθενείς σε νοσοκομείο στην πόλη Τσέλιαμπινσκ.

Η επιτροπή που έκανε τον σχετικό έλεγχο διαπίστωσε ότι προσελήφθη χάρη σε πλαστά έγγραφα που παρουσίασε, συμπεριλαμβανομένου ενός ψεύτικου πτυχίου ιατρικής. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι αρχές άρχισαν να “ξεσκονίζουν” τον Κοντράσιν όταν ένας γιατρός του τμήματος ψυχονευρολογίας τον αναγνώρισε ως ασθενή που είχε ακολουθήσει αγωγή για σχιζοφρένεια. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ήταν σε ψυχιατρείο για περισσότερα από 10 χρόνια και στη συνέχεια βγήκε υπό την επίβλεψη ψυχοθεραπευτή.

Το 2000 ο Κοντράσιν, σε ηλικία 16 ετών, κάλεσε στο σπίτι του, στο οποίο έμενε με τον ψυχοθεραπευτή πατέρα του, έναν συμμαθητή του. Αφού του έδωσε ηρεμιστικό, του ξερίζωσε την καρδιά και το ένα μάτι, μάζεψε το αίμα του και το ήπιε.

Πηγή: Sputnik

Περισσότερα Άρθρα

Κρούσμα κορονοϊού σε δομή ψυχικής υγείας στην Τρίπολη

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Τρίπολη, που εντοπίστηκε σε δομή ψυχικής υγείας, σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες ενημέρωσης. Όπως μεταδίδεται σε σχετικά δημοσιεύματα, πρόκειται για άνδρα που βρισκόταν σε δομή ψυχικής υγείας στην Τρίπολη και μεταφέρθηκε με συμπτώματα χαρακτηριστικά του κορονοϊού στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης την Κυριακή, όπου υπεβλήθη σε τεστ και διαπιστώθηκε πως έχει […]

Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στην Πάτρα για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Πένθιμα χτυπούν από το πρωί οι καμπάνες της Πάτρας στις εκκλησίες, ενώ μεσίστιες είναι και οι σημαίες στους ιερούς ναούς. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που αποφάσισε η Ιερά Μητρόπολη Πατρών ως απάντηση στην προκλητική φιέστα που έχει στήσει ο Ερντογάν στο σύμβολο της Ορθοδοξίας και  μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς.