21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τσιόδρας για άρση περιορισμών: Είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ

Θέση για την πιθανή άρση των περιοριστικών μέτρων εάν συνεχιστεί η χαμηλή διασπορά του κορονοϊού, πήρε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τις περιπτώσεις Covid-19 στην Ελλάδα.

«Είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ», ανέφερε χαρακτηριστικά, και έφερε το παράδειγμα της Ουχάν, όπου η καραντίνα ήρθη έπειτα από τρεις μήνες.

«Σαν μακρύς δρόμος με πολλές στροφές, θέλει προσοχή. Να μην ανατραπούμε στην πορεία και να μην εφησυχάσουμε με την καλή εικόνα που βλέπουμε στη χώρα μας», επεσήμανε.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.10.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «DECO» ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -19,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού, των ευεργετών της Νέας Κίου

Στον Ιερό Ναό Θεομάνας – Οδηγήτριας στην Νέα Κίο τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου  2021 το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού καθώς και των ευεργετών της Νέας Κίου. Την θεία λειτουργία και το Ιερό  μνημόσυνο τέλεσε  ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος  π. Δημοσθένης Γάτσιος Την θεία Λειτουργία και το […]