19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Έτσι τον αποχαιρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Έφυγε όπως έζησε… ανεπανάληπτος»

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο και αφήνοντάς πίσω του μια τεράστια πορεία.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει πως ήταν ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, και τραγούδησε και έζησε όντας «ανεπανάληπτος».

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: “ανεπανάληπτος”, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του».

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Το «γαλάζιο» μήνυμα για Τζιούμη

(Σχόλιο της Σωτηρίας Παπαδοπούλου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) Ξεκάθαρο το πολιτικό «μήνυμα» των επισκέψεων Μητσοτάκη και (κυρίως) Πέτσα στην Τρίπολη. Και οι δύο είχαν άριστη επαφή και συνεννόηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, τον οποίο προφανώς θεωρούν έναν σημαντικό και σοβαρό συνομιλητή. Και σημειωτέον, ο Τζιούμης δεν είναι ΝΔ, ούτε προέρχεται από το συγκεκριμένο κόμμα. […]

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Μετά από Γιάννη Ανδριανό και Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου και η Ελένη Παναγιωτοπούλου υποψήφια στην Αργολίδα

Μετά από τον νυν βουλευτή Γιάννη Ανδριανό και την Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου,  και η Ελένη Παναγιωτοπούλου θα είναι υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα, στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές. Η ΝΔ ανακοίνωσε πριν λίγο σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευθούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα […]