21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υπεγράφη η απόφαση για την αγορά μασκών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Υπεγράφη από τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, η απόφαση για την πρώτη δόση της έκτακτης επιχορήγησης, ύψους 6,2 εκατ. ευρώ, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), για την αγορά μασκών και την προμήθειά τους στα δημόσια σχολεία της χώρας, μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η επιχορήγηση αφορά την προμήθεια υφασμάτινων μασκών πολλαπλών χρήσεων για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερα Άρθρα

Φλαμπουράρης: Οι ψηφοφόροι δεν έχουν αντιληφθεί τι έκαναν -Δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν !!! (video)

Στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Μέγαρο Μαξίμου, αρνούμενοι να δεχθούν τη βαριά ήττα που υπέστησαν στις Ευρωεκλογές 2019, αναπτύσσουν τις δικές τους θεωρίες για το αποτέλεσμα της κάλπης, ενώ δεν διστάζουν να τα βάλουν ακόμα και με τους ψηφοφόρους(!), όπως έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο OPEN […]

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου : «Από την Ιδέα στην Επιχειρηματικότητα»

Το πρώτο Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου. Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα υλοποιηθεί Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου σε Κλειστή Ομάδα την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου με τίτλο: «Από […]