18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υπεγράφη η Σύμβαση Τηλεελέγχου -Τηλεχειρισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου (Δ.Ε.Υ.Α.Ν.) κ.Καχριμάνης Γεώργιος μετά από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία «ΤΕΧΝΩΡ ENGINEERING», αναθέτοντάς της την εκτέλεση της Προμήθειας με τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ-ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ – ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ- ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».

 

Πρόκειται για Προμήθεια προϋπολογισμού 1.016.800 Ευρώ η οποία περιλαμβάνει εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός συστήματος Τηλεελέγχου- Τηλεχειρισμού (SCADA) ώστε να ελέγχει αυτόματα από τα κεντρικά γραφεία της το εξωτερικό και το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, καλύπτοντας το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων. Στο σύστημα αυτό θα ενσωματωθούν τα στοιχεία του υφιστάμενου συστήματος (εγκατεστημένου από 12ετίας) και θα υλοποιηθεί η ενοποίησή τους σε νέο, ενιαίο σύστημα απεικόνισης. Με την ολοκλήρωση της Προμήθειας (εντός του 2020) θα διασφαλιστεί με σύγχρονα μέσα η πλήρωση και συνεχής (24ωρη) εποπτεία των Δεξαμενών ύδατος καθώς και η συνεχής (24ωρη) εποπτεία της ποιότητας του νερού.

Επιπλέον θα επιτευχθεί αποτελεσματική διαχείριση των υδάτινων πόρων ιδιαιτέρως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου έχουμε υπερβολική αύξηση της ζήτησης, εξοικονόμηση ενέργειας, και καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Τέλος θα συμβάλλει στον γρήγορο εντοπισμό και αποκατάσταση των βλαβών που μπορεί να υπάρξουν στο δίκτυο εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη υδροδότηση των καταναλωτών.

Περισσότερα Άρθρα

Η προσπάθεια μάθησης δεν σταματάει ποτέ…

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Άργους Μυκηνών στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας. Στο Κ.Δ.Β.Μ. […]

Ενισχύθηκε η Ν.Μ. Ναυπλίου

Δύο νέοι ιατροί προστέθηκαν στη Ν.Μ. Ναυπλίου. Πρόκειται για έναν Ακτινολόγο και Βιοπαθολόγο. Τους υποδέχθηκε ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος, αναπληρωτής διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας – Αναπληρωτής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου.