13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υπογράφεται η σύμβαση για την εγκατάσταση του συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Αρχαίων Μυκηνών

Στο υπουργείο Πολιτισμού στην Αθήνα, στις 10.30 το πρωί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, θα υπογραφεί, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και την υπουργό Λίνα Μενδώνη, η σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του υπουργείου για την εγκατάσταση του συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Αρχαίων Μυκηνών.

Το εν λόγω έργο θα υλοποιήσει η Περιφέρεια, με πίστωση 650.000 ευρώ την οποία έχει διαθέσει το υπουργείο Πολιτισμού.

Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, θα υπογραφεί μία ακόμα προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και υπουργείου Πολιτισμού, η οποία αφορά την χρηματοδότηση της μελέτης αποκατάστασης του πύργου Κουμουνδούρου, στον Κάμπο Αβίας, του Δήμου Δυτικής Μάνης, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Τέλος, μεταξύ της υπουργού και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου θα γίνει συζήτηση σχετικά με τα έργα πολιτισμού που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ

Περισσότερα Άρθρα

Αύριο καλεσμένος στη Σέντρα…ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος

Αύριο Δευτέρα καλεσμένος στην εκπομπή του tvsuper Σέντρα στην Πολιτική ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Σωτηρία Παπαδοπούλου. Ζωντανά στο μεγάλο κανάλι της Πελοποννήσου στις 18:30 και στο facebook.

Ομιλία στο Άργος: “Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας»

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση µε θέµα : «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας» Οµιλητής: ∆ρ. Πολύκαρπος Αδαµίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού ∆ικαίου, ∆ιεθνών Σχέσεων & Προµηθειών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Προλογίζει: Ηλίας Κωνσταντακόπουλος Αντεισαγγελέας Εφετών MSc Εγκληµατολογίας Universita di Roma “LA […]