18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο και ο Μιχάλης Ταμπάκης

Ο Μιχάλης Ταμπάκης είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, κατάγεται από το Αργολικό και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τον χώρο των υλικών επιπλοποιίας.

Ως ευαισθητοποιημένος πολίτης που αγαπάει τον τόπο του και με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, δηλώνει ότι, στηρίζει τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους του σε αυτό το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια.

Δηλώνει παρών για την «Επόμενη Μέρα» του Δήμου Ναυπλιέων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Μηδέας!

Με εκτίμηση

Μιχάλης Ταμπάκης

Περισσότερα Άρθρα

Δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με υπόθεση σύλληψης αστυνομικού και ιδιώτη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας

«Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω δηλώσεις γι’ αυτή τη δραματική ανθρώπινη ιστορία. Με αναγκάζει όμως η χυδαία στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προέβη χθες σε 2 συλλήψεις, με τη μία να άφορα αστυνομικό. Ο συλληφθείς αστυνομικός, που ήδη τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορείται για βαριά αδικήματα, […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Ραγδαία μείωση κρουσμάτων

Μόλις δυο κρούσματα καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Αργολίδα από τα συνολικά 877 κρούσματα σε όλη την χώρα. Στην Αττική καταγράφονται 470 νέα κρούσματα, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 90, ενώ σε Αιτωλοακαρνανία και Ηράκλειο βρέθηκαν 25 κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες. Αναλυτικά: