18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Φουρθιώτη: Στο «μικροσκόπιο» του Τμήματος Εκβιαστών οι καταγγελίες Βρούτση

Ξεκινά η έρευνα από το Τμήμα Εκβιαστών, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής για την υπόθεση με τις καταγγελίες που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε σχέση με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Πρόκειται για τη δεύτερη έρευνα που γίνεται σε βάρος του παρουσιαστή και θα είχε αρχίσει νωρίτερα, αν το ίδιο τμήμα δεν είχε ασχοληθεί και με την υπόθεση που έφτασε μέχρι την προφυλάκισή του.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συντάξει τον κατάλογο των μαρτύρων που θα καλέσουν και θα ξεκινήσουν από τους υπαλλήλους του υπουργείου και θα φτάσουν μέχρι τον πρώην υπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento ο Γιάννης Βρούτσης είχε μιλήσει για «απαράδεκτο τρόπο, απειλές στο υπουργείο ενώ χαρακτηριστικά είχε αναφέρει για “κλοτσιές στις πόρτες και για υπαλλήλους που έκλαιγαν”».

Ο εισαγγελέας είχε αναθέσει στο Τμήμα Εκβιαστών από την πρώτη στιγμή την προκαταρκτική έρευνα της υπόθεσης, ενώ για κάθε εξέλιξη οι αστυνομικοί θα ενημερώνουν τον δικαστικό λειτουργό, ο οποίος θα δίνει τις εντολές για κάθε επόμενο βήμα.

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Και στο παρά πέντε μπορεί να γίνει το πολιτικό κακό

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Η κυβέρνηση ζορίζεται. Όχι δημοσκοπικά, αλλά πολιτικά. Η πανδημία δείχνει δόντια, απέναντι στα οποία όλες οι επιλογές που υπάρχουν έχουν βαρύ κόστος. Όχι, δεν κινδυνεύει ο Κυριάκος να δει τον Τσίπρα να του βγαίνει μπροστά, αυτό δεν το πιστεύει ούτε η αδερφή του η Ζανέτ. Κινδυνεύει όμως από ένα γενικό «άι σιχτίρ» […]

Ακόμη ένας θάνατος και 16 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο

Ένας νεκρός, ηλικίας 77 ετών και 16 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν το απόγευμα στην Κύπρο. Οι θάνατοι ανήλθαν στους 7, εκ των οποίων μία γυναίκα και 6 άντρες. Με βάση και τα σημερινά κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε στα 230, περιλαμβανομένων των πέντε κρουσμάτων στις Βρετανικές Βάσεις. Τα 130 προέρχονται από […]