17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φαρ Ουέστ στο Ναύπλιο: “Πόλεμος” Ρομά με όπλα, μαχαίρια, πολύ ξύλο, φθορές αυτοκινήτων και τραυματίες

Πανικός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ήρθαν στα χέρια Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο σημείο.

Η φιλονικία γρήγορα πήρε έκταση και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια και να υπάρξουν τραυματίες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με ξύλο και φθορές αυτοκινήτων και αλαλαγμούς από γυναικόπαιδα που έτρεχαν να προστατευθούν από το πεδίο της μάχης που μετατράπηκε η οδός 25ης Μαρτίου.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ΙΧ. στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διαφεύγουν την σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου έριξαν με όπλο πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Γαβρήλος από την 26η Έκθεση Αγροτορουρισμού Επιδαύρου: Προτεραιότητα όλων πρέπει να είναι η στήριξη του αγροτικού κόσμου της Αργολίδας

Στα εγκαίνια της 26ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου παραβρέθηκε χθες ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος. Στην ομιλία του συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Έκθεση η οποία έχει πλέον γίνει ένας σημαντικός θεσμός, συνεισφέροντας προστιθέμενη αξία στον τόπο μας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Αναφέρθηκε ακόμη σε όλους τους φορείς και στον αγροτικό κόσμο της περιοχής […]

Κορονοϊός: 302 νέα κρούσματα – Ακόμη δύο θάνατοι

Ακόμη 302 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Από αυτά τα 29 συνδέονται με γνωστές συρροές και 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13.036, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ 2.363 (18.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από […]