19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φείδωνας Άργους: Αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα και ζητάει στήριξη από τη Δημοτική Αρχή

Τα πρωτάθλημα Α’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών αρχίζει αύριο.

Ο ΦΕΙΔΩΝΑΣ Άργους που συμμετέχει σ’ αυτό για δεύτερη φορά στην οκταετή ιστορία του αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Ο Δημήτρης Τότσικας μαζί με τους συνεργάτες του Σταύρο Αλεξίου, Γιώργο Μπέκα και Παναγιώτη Φατούρο, προετοιμάζουν  τα κορίτσια με συνεχείς προπονήσεις και φιλικούς αγώνες προκειμένου να ανταποκριθούν με αξιοπρέπεια στο απαιτητικό και ιδιαίτερα δύσκολο αυτό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν ισχυρές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Εργοτέλης, οι  Άβαντες  Χαλκίδας, η Αγία Παρασκευή, η Ολυμπιάδα Υμηττού, η ΑΕ Μεσολογγίου, η Γλυφάδα, ο Αστέρας Ρεθύμνου και οι Καρυάτιδες Σπάρτης.

Η ομάδα του Φείδωνα είναι ένα νεανικό σύνολο μια και οι περισσότερες παίκτριες είναι φοιτήτριες και μαθήτριες του Λυκείου-Γυμνασίου.

Την όλη προσπάθεια των κοριτσιών και της προπονητικής ομάδας στηρίζουν και ενισχύουν οικονομικά οι γονείς, οι φίλοι του συλλόγου και ασφαλώς το Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Γιάννη Αποστολόπουλο. Οι αγώνες θα δοθούν στο γήπεδο Κιβερίου Λέρνας το οποίο ανακαινίστηκε τελευταία χάρις στο ουσιαστικό ενδιαφέρον του νέου προέδρου του Νομικού Προσώπου «Μέριμνα και Αθλητισμός» του Δήμου κ.Νίκου Δελή.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος για την αγωνιστική και οικονομική κατάσταση του συλλόγου δήλωσε:

«Οι προσπάθειες των κοριτσιών και του Δημήτρη Τότσικα όπως και των συνεργατών του θα φανούν στο γήπεδο. Γνωρίζουμε τις  δυνατότητες των κοριτσιών  όπως γνωρίζουμε και το γεγονός ότι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι πολύ δυνατές γιατί ενισχύθηκαν αγωνιστικά και οικονομικά κυρίως από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Δήμαρχοι των Δήμων που ανήκουν και εκπροσωπούν.

 Εμείς δεν μπορέσαμε και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα περισσότερο γιατί  απλούστατα δεν είχαμε μέχρι τώρα καμία οικονομική βοήθεια από τον Δήμο παρά το γεγονός ότι έγκαιρα  εδώ και πέντε μήνες ενημέρωσα προσωπικά τον κ.Καμπόσο και  δεν σταμάτησα όλο αυτό το διάστημα να ενημερώνω τους συνεργάτες του στους οποίους με παρέπεμπε… Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω αυτή την αδιαφορία για μια ομάδα που εκπροσωπεί στην Α΄ εθνική τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και μάλιστα στον ευαίσθητο χώρο του γυναικείου αθλητισμού.

Θέλω να πιστεύω ότι έστω και τώρα θα υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον».                                                                                                         

Περισσότερα Άρθρα

Το Ναύπλιο 2017 αποχαιρέτισε με…φαγητό το 2019

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για τη φετινή χρονιά και το γιορτάσαμε με ένα υπέροχο δείπνο. Η Διοίκηση, το προπονητικό team και οι παίκτες εύχονται Καλή Χρονιά! Η νέα δεκαετία και το 2020 να είναι γεμάτα επιτυχίες! Υγεία, ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο.

Πλατής-Τσουρδίνης στην Ένωση Λέρνας

Η διοίκηση της ‘Ενωσης Λέρνας  ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους Σπυρίδωνα Πλατή  και Γιώργο Τσουρδίνη. Ο Σπυρίδων Πλατής είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφυλακα. Προηγουμένη ομάδα του ήταν η  Α.Ε. Ηράκλειο Αθηνών. Αγωνίστηκε επίσης στον Αστέρα Δρεπανιακό, στον Ερμή Κιβερίου, στον Αργοναύτη, στον Παναργειακό και ξεκίνησε απο την Ακαδημία του […]