13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων στο Κιβέρι για τον Σταύρο Αλεξίου

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου ώρα 17:00, στο γήπεδο Κιβερίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας παλαιμάχων Άργους – Ναυπλίου – Λέρνας προς τιμήν του γνωστού σε όλους μας παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Σταύρο Αλεξίου.

Καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από Κιβέρι – Μύλους – Σκαφιδάκι και τις γύρω περιοχές να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στη συγκρότηση για πρώτη φορά μιας ενιαίας ομάδας παλαιμάχων της περιοχής.

Για καλύτερο συντονισμό οι παλαίμαχοι μπορούν να απευθύνονται στους Χάρη Κατσιαούνη (6942870701) και Γιώργο Κατσίρη (6947891691).

Ώρα προσέλευσης στο γήπεδο 16:00.

Ο Ερμής Κιβερίου θα παρέχει στολή, αθλητικό υλικό και κάθε διευκόλυνση για την ομάδα παλαιμάχων Λέρνας.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στον φίλο Σταύρο Αλεξίου.

Περισσότερα Άρθρα

Νεότερα στοιχεία για την βίαιη επίθεση στην 22χρονη κοπέλα – Το σχέδιο των δραστών-Το video που σοκάρει

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει το βίντεο ντοκουμέντο με την βίαιη επίθεση και το καρτέρι που έστησαν σε 22χρονη οπαδό του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού. Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος το newsit.gr αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το περιστατικό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στο περιστατικό στην Βουλή. Σύμφωνα με τα […]

Διακρίσεις για τους αθλητές του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και του Athlisis Tennis Club

Αρκετές διακρίσεις για τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και της Ακαδημίας του Athlisis Tennis Club συνοδεύουν τις συμμετοχές τους στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα τις τελευταίες εβδομάδες, στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, τα οποία διοργανώνει η ΣΤ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία, χρονικά, αγωνιστική επιτυχία είναι η δεύτερη θέση που κατέλαβε ο […]