18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Απέκτησε παίκτη με εμπειρία στην Α’ Εθνική

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, καθώς απέκτησε τον Σωκράτη Τσουκαλά. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έχει θητεία στην ΑΕΚ, αλλά και σε πολλές ακόμη ομάδες και αναμένεται να βοηθήσει τον Φοίνικα στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύ έμπειρου μέσο αμυντικού Σωκράτη Τσουκαλά. Ο Σωκράτης Τσουκαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7/7/1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο Περιστερίου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παλέρμο (Ιταλία) για ένα χρόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Α.Ε.Κ στην οποία αγωνίστηκε για 3 χρόνια με 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super league.

Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία και σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως Α.Σ Φωκικός, Πανσερραϊκός, Α.Ο Χάλκις, ΑΕ Σπάρτη, ΑΕ Ηρακλείου, Αστέρα Βλαχιώτη, Ασπρόπυργο και Ολυμπιακό Λιοσίων.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Λιοσίων Κύριο Ανδρέα Γεωργόπουλο και το Δ.Σ για την παραχώρηση του παίκτη.

Καλώς ήρθες Σωκράτη, να είσαι υγιής και ευχόμαστε με την ποιότητα σου να βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!»

Περισσότερα Άρθρα

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Πεπραγμένα της τετραετίας 2017-2021

  Η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων ή δημιουργία νέων, ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος μας προεκλογικά. Με πολύ δουλειά, μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό βλέπουμε οι κόποι μας να πιάνουν τόπο. Το θέμα των γηπέδων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το Αργολικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Η κατασκευή των νέων γηπέδων […]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 1 Σεπτεμβρίου

Σαν σήμερα 1 Σεπτεμβρίου συνέβησαν τα εξής: 1902 Κάνει πρεμιέρα στους γαλλικούς κινηματογράφους η ταινία του Ζορζ Μελιές «Ταξίδι στη Σελήνη», που θεωρείται η πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας. 1911 Με ενθουσιασμό και συγκίνηση υποδέχεται ο ελληνικός λαός το θωρηκτό «Αβέρωφ», που καταπλέει στα φαληρικά νερά. 1939 Η Γερμανία εισβάλλει στην Πολωνία. Αρχή του Β’ Παγκοσμίου […]