16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φοράει την «Γαλανόλευκη» ο Δουβίκας!

Ο Τάσος Δουβίκας μαζί με τον Χρήστο Τζόλη και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο φαντάζουν τα πλέον hot prospects στην Super League.

Εστω και αν ο λεγάμενος δεν έκανε την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως μέσα στον 21ο αιώνα! Εχει τρομερό momentum και πρακτικά στην πρώτη του «γεμάτη» ποδοσφαιρικά χρονιά αγγίζει deal 1 εκατ. ευρώ (σ.σ.: πάνω κάτω το ποσό που αξιώνει ο Βόλος). Ο Τάσος Δουβίκας έχει μία εβδομάδα με δύο παιχνίδια-σφραγίδες.

Το ένα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το έτερο με την ΑΕΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου. Έχοντας ήδη 11 γκολ (3 ασίστ) σε 26 αγώνες και αποτελώντας τον πιο αποτελεσματικό φορ στην Ελλάδα (1 τέρμα ανά 3,5 τελικές) ήταν λογικό και επόμενο να «χτυπήσει» το reminder στην ατζέντα του Τζον Φαν’τ Σχιπ!

Μάλιστα, ο τελευταίος τον επισκέφθηκε πριν μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας για να διαπιστώσει δια ζώσης το τάλαντό του.

Βάσει πηγών μας, ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας όχι μόνο ενθουσιάστηκε με αυτό που ΄χε ως εικόνα στο μυαλό του, αλλά σχεδόν αποφάσισε πως ο 21χρονος επιθετικός από το Αργος θα κληθεί για πρώτη φορά να φορέσει τη «γαλανόλευκη» για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ (Ισπανία και Γεωργία αντίστοιχα) και το φιλικό με την Ονδούρα!

Ο Δουβίκας μαζί με τον κορυφαίο σκόρερ της Eredivisie, Γιακουμάκη και τον Βαγγέλη Παυλίδη θα συνθέσουν το επιθετικό τρίο της Ελλάδας, αφήνοντας μέχρι νεοτέρας εκτός νυμφώνος, τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού.

Το επικείμενο προσκλητήριο για τον επιθετικό του Βόλου έρχεται στο καλύτερο timing, προσδίδοντας υπεραξία στο αγωνιστικό του status σε μία περίοδο που κρίνονται πολλά για την επόμενη ποδοσφαιρική του ημέρα…

Πηγή: galanolefko.gr

Περισσότερα Άρθρα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Νέων Ηλικιών 2021-2022, πρώτη θέση για τον Ιάσονα Καρούμπα

Ο μαθητής του ΕΠΑΛ Ναυπλίου Ιάσονας Καρούμπας στην πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Νέων Ηλικιών 2021-2022 Σε έναν συναρπαστικό τελικό την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στο “Cosmos Bowling” στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη η ομάδα του Σπόρτινγκ αποτελούμενη από τους Κώστα Αλυμαρά, Ιάσονα Καρούμπα και Νίκο Μιτσικάρη κατέκτησαν την πρώτη θέση στους Εφήβους για το […]

Χάθηκε η μπάλα στο Ναύπλιο 2017 (video)

Παρακολουθείστε το video που δημοσίευσε η ομάδα του Ναυπλίου 2017 και πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική. #nafplio2017 #soccer #commercial_part_and_marketing #nafpliara_ole Gepostet von Ναύπλιο FC 2017 am Montag, 1. Juli 2019