17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Γονείς έβρασαν με καυτό νερό τον 5χρονο γιο τους

Ένας 5χρονος μαρτύρησε κυριολεκτικά στα χέρια των ίδιων του των γονιών καθώς τον… έβρασαν (!) με καυτό νερό.

Ο Ridzuan Mega Abdul Rahman και η Azlin Arujunah καταδικάστηκαν σε ισόβια, με τον πατέρα μάλιστα να δέχεται δημόσια και 24 ραβδισμούς, όπως ορίζει ο νόμος της Σιγκαπούρης.

Το 28χρονο ζευγάρι φερόταν στον 5χρονο γιο του σαν ζώο. Το παιδί ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα κλουβί, υποσιτισμένο και ζούσε μέσα στις ακαθαρσίες του.

Ωστόσο, αυτά τα μαρτύρια δεν έφταναν στους διαβολικούς γονείς, καθώς είχαν κάψει με καυτό νερό το παιδί, συνολικά άλλες 4 φορές. Όμως η τελευταία ήταν και η μοιραία.

Αφού έκαψαν το παιδί με το ζεματιστό νερό, αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο 7 ώρες αργότερα, όταν κατέρρευσε.

Ο 5χρονος, το όνομα του οποίο δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, πέθανε την επόμενη ημέρα.

Οι γονείς αρχικά ανέφεραν πως το παιδί έπαιζε κοντά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ωστόσο η αστυνομία, με την συνδρομή των γιατρών, διαπίστωσε πως ο 5χρονος ήταν θύμα κακοποίησης.

Περισσότερα Άρθρα

«Ένα Λεπτό»: Το νέο τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Ακούστε το «’Ενα λεπτό», ακόμα ένα τραγούδι από τη συνεργασία της Δήμητρας Γαλάνη με τον Σεραφείμ Γιαννακόπουλο, από το άλμπουμ με γενικό τίτλο «Είσοδος Κινδύνου» που κυκλοφορεί από την Panik Οxygen και δείτε το βίντεο που σκηνοθέτησαν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis. Σε λίγους μήνες συμπληρώνεται ένας χρόνος από όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ με […]

Ο Γιάννης Ανδριανός κοντά στην Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας

O πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης επισκέφθηκε τα γραφεία μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τόσο τους αστυνομικούς, αλλά και γενικότερα για την αστυνόμευση στον Νομό Αργολίδας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας, μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι μέλη της Ένωσης μας ενημέρωσαν αναλυτικά […]