20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Μητέρα έκαψε ζωντανή την 19 μηνών κόρη της με καυτό νερό

Ούτε η λέξη «φρίκη» είναι ικανή να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την ίδια της την κόρη μια 26χρονη, καθώς αποφάσισε να την σκοτώσει ρίχνοντάς της καυτό νερό!

Δράστρια η Katie Crowder, η οποία δεν δίστασε να δολοφονήσει μαρτυρικά την κόρη της, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

H μικρή Gracie

Μάλιστα, η Crowder, αφού έκαψε την άτυχη Gracie, στη συνέχεια πήγε στο σπίτι των γονιών της, όπου έμεινε για μια ώρα και στη συνέχεια πήγε την κόρη της στο νοσοκομείο, όπου το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό σόκαρε την Μεγάλη Βρετανία, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν στη δίκη της 26χρονης πως δεν έχουν δει ξανά παρόμοιο θέαμα. Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα, ξέσπασαν σε κλάματα.

Η στυγνή δολοφόνος

Η Crowder καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης από το δικαστήριο του Νότιγχαμ, με τον δικαστή, Jeremy Baker να αναφέρει στην ανακοίνωση της ποινής πως: «το παιδί δεν πέθανε αμέσως, αλλά υπέφερε για τουλάχιστον μια ώρα».

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η Ουάσινγκτον προτρέπει την Τουρκία να σταματήσει τις επιχειρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρότρυνε εκ νέου την Τουρκία να σταματήσει άμεσα τις επιχειρήσεις εντός της κυπριακής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ). Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών χαρακτήρισε τις τουρκικές ενέργειες προκλητικά βήματα τα οποία κλιμακώνουν τις εντάσεις στην περιοχή. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν βαθιά προβληματισμένες από τα δηλωμένα σχέδια της Τουρκίας για […]

Εντολή περιφερειάρχη να γίνει άμεσα η εκπόνηση μελέτης για τον κόμβο Φίχτι – Μυκήνες

Εντολή να ξεκινήσει άμεσα η εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή κόμβου στην εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση του δρόμου Φίχτι – Μυκήνες με τον δρόμο των αρχαιοτήτων, έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο περιφερειάρχης με αφορμή ομόφωνο ψήφισμα φορέων από την πιο πάνω περιοχή, του Δήμου Άργους – Μυκηνών, ζήτησε μέσα σε τρεις μήνες να έχει […]