19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Βρετανία: Άγρια δολοφονία 12χρονου από έναν 14χρονο

Με τόση αγριότητα μαχαίρωσε ένας 14χρονος έναν 12χρονο, που η άκρη της λεπίδας του μαχαιριού έμεινε καρφωμένη στο κρανίο του αγοριού. Ο Ρόμπερτς Μπάνσις δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές στον λαιμό, το στήθος, την κοιλιά, το κεφάλι. Βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στο Άλκορν Γκριν στο Φίστοφτ του Λίνκολνσαϊρ, μόλις δύο μέρες πριν από τα 13α γενέθλιά του, στις 12 Δεκεμβρίου πέρυσι.

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη του 14χρονου στο δικαστήριο του Λίνκολν ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία, ενώ δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους. Ο 14χρονος, αφού σκότωσε τον 12χρονο, τον οποίο παρέσυρε από το σπίτι του σε αγροτική περιοχή, αργότερα έστειλε μήνυμα σε φίλο του γράφοντας “αδελφέ, έκανα κάτι κακό”.

“Αυτό δεν έπρεπε να γίνει έτσι” έγραφε σε ένα μήνυμα και σε ένα άλλο: “Αδελφέ έκανα κάτι άσχημο”.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα που ξεκίνησε την αγόρευση, ο κατηγορούμενος παρέσυρε τον Ρόμπερτς έξω από την οικία του σε μία δασώδη περιοχή κοντά, όπου τελικά βρέθηκε και το πτώμα του. Το πρωινό της 12ης Δεκεμβρίου έστειλε μήνυμα στον φίλο του “τα πράγματα πήγαν άσχημα” και μετά “αυτό δεν έπρεπε να γίνει έτσι”. Ερευνήθηκε η οικία του κατηγορουμένου αλλά και ο κήπος με τη βοήθεια λαγωνικών της αστυνομίας και κάτω από μια γλάστρα βρέθηκε ένα μαχαίρι. Σ’ αυτό το μαχαίρι ήταν το αίμα του Ρόμπερτς αλλά και του κατηγορουμένου.

Υπήρχε ένα μπλουζάκι Nike που βρέθηκε μερικώς καμένο και στην τσέπη του ένα ζευγάρι γάντια λάτεξ. Αυτά είχαν το αίμα του κατηγορουμένου πάνω τους και πρέπει να ήταν από ένα σοβαρό κόψιμο που είχε στο χέρι του. Επίσης, βρέθηκε και το DNA του θύματος και πάλι στον κήπο εντοπίστηκε και μία μπαλακλάβα όπου έφερε το DNA του κατηγορουμένου.

“Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους σε μήνυμα που είχε στείλει είχε γράψει ότι ζήλευε το θύμα και θα τον μαχαίρωνε. Αλλά πιστεύουμε ότι ήταν σχεδιασμένη επίθεση στον Ρόμπερτς και ίσως να μην το ήθελε να το φθάσει μέχρι εκεί, ίσως και να το εννοούσε, ίσως να μην μάθουμε ποτέ” επεσήμανε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της. Ο φερόμενος δράστης αρνείται τη δολοφονία.

ΠΗΓΗ: Ενικός

Περισσότερα Άρθρα

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ : Ανακοίνωση για τη Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου 1/2020

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2020 του Δήμου μας, συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων, για τη σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (20.11.2020) το πρωί, στo Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη […]