18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Φωκίδα: Κακοποιούσε τα παιδιά του και βίαζε κατ’ εξακολούθηση την κόρη του

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 42χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της μίας κόρης του πριν καλά καλά εκείνη συμπληρώσει τα 14 της χρόνια.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα (12/7), όταν την αρρωστημένη δράση του κατήγγειλαν στο ΑΤ Ευπαλίου τα ίδια του τα παιδιά.

Όπως μεταδίδει το lamiareport, είχε προηγηθεί σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης, ενώ στη συνέχεια η 14χρονη αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες βίωνε και τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης!

Άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, ενώ τη Δευτέρα ο 42χρονος αναμένεται να πάρει το δρόμο για Φυλακή της χώρας.

Πηγή: lamiareport

Περισσότερα Άρθρα

Τρίπολη | Άστεγος πέθανε και τα έξοδα κηδείας ανέλαβε ο Δήμος

Άλλος ένας άστεγος “έφυγε” από τη ζωή και το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως για να αποφασίσει την κάλυψη της δαπάνης. Αυτό που αποφασίστηκε λοιπόν είναι η κάλυψη της δαπάνης των 900,00 € που απαιτείται για την κηδεία του άστεγου συμπολίτη, ο οποίος απεβίωσε και μέχρι σήμερα δεν έχει αναζητηθεί από κανένα συγγενικό πρόσωπο, σύμφωνα με […]