20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τον 2χρονο γιο της μέσα στο αυτοκίνητο

Ανάστατη είναι η Γιούτα από ένα φριχτό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις 14 Δεκεμβρίου.

Μια μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τον 2 ετών γιο της μέσα στο αμάξι και έστρεψε μετά το πιστόλι στον εαυτό της.

Παρά το γεγονός μάλιστα ότι αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές, έβαλε κατόπιν μπροστά και οδήγησε για αρκετή ώρα. Σταμάτησε σε άλλο σημείο της πολιτείας, πιθανότατα «για να παγώσει μέχρι θανάτου», όπως σημειώνεται στην αστυνομική έκθεση.

Η Valerie Peck κατηγορείται για τον φόνο του παιδιού της, καθώς η ίδια επέζησε. Τη βρήκαν αιμόφυρτη μέσα στο αμάξι και στο πίσω κάθισμα νεκρό το δίχρονο αγοράκι της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Deseret News».

Εικόνα

 

Έτσι τους εντόπισε η αστυνομία, έπειτα από κλήσεις περαστικών. Την πήγαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και όταν ξέφυγε τον κίνδυνο, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τον Ιούλιο μάλιστα η 40χρονη είχε συλληφθεί γιατί προσπάθησε να μπει παρανόμως σε ιατρικό κέντρο. Ο σύζυγός της είχε δηλώσει τότε στο δικαστήριο πως η Peck υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την «Deseret News», η μητέρα πήγε το αγοράκι της σε έναν χώρο κάμπινγκ, «έχοντας προαποφασίσει να προβεί στην πράξη».

Έπειτα από 20-30 λεπτά στο σημείο, έβγαλε το όπλο της και το πυροβόλησε μέσα στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου.

 

Περισσότερα Άρθρα

Η Βουλή τήρησε ενός λεπτού σιγή στα θύματα της Τραγωδίας των Τεμπών. Αναφορά του Προέδρου στον ρόλο του Κοινοβουλίου

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Τραγωδίας των Τεμπών τήρησε σήμερα το πρωί η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, που πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση μετά το τριήμερο πένθος. Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας ανοίγοντας τη συνεδρίαση επικεντρώθηκε στη συντριβή της ελληνικής κοινωνίας από την ανείπωτη τραγωδία της περασμένης Τρίτης 28 […]

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην δασκάλα Μαρία Δαγρέ

Σήμερα το απόγευμα στις 5 στο νεκροταφείο της Παναγίας στο Άργος συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην δασκάλα Μαρία Δαγρέ που γέμισε θλίψη όλους εμάς με τον αδόκητο χαμό της.