20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ποσειδώνος

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στη λεωφόρο Ποσειδώνος και διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν σοβαρά οι άλλοι δύο. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ο πρώτος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς και ο δεύτερος στο Τζάννειο ενώ οι δύο  νεκροί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν με αποτέλεσμα η Παραλιακή να παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη καθώς στο σημείο έφτασαν οκτώ (!) περιπολικά, δύο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες αλλά και τους δύο νεκρούς  που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άκρη του οδοστρώματος.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Καθαριότητα στις παλαιές εργατικές κατοικίες στο Άργος

«Σκούπα» από τον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών στις παλαιές εργατικές κατοικίες και στο δρόμο έως τη διασταύρωση του νότιου περιφερειακού! Κάθε μέρα δίπλα σας για έναν δήμο πιο καθαρό!

Φρίκη: Αγρότης πρώτα σκότωσε και βίασε 25χρονη και μετά κοιμήθηκε σπίτι του «για να ξεχαστεί»

Σοκ προκαλούν οι συνθήκες δολοφονίας μιας 25χρονης στις ΗΠΑ. Δράστης της δολοφονίας ο Quake Lewellyn ο οποίος αφού τη χτύπησε με το αγροτικό του όχημα, στη συνέχεια τη βίασε και μετά έθαψε το άψυχο κορμί της σε ένα χωράφι. Το δικαστήριο, μάλιστα, το οποίο εκδικάζει την υπόθεση της δολοφονίας που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο με […]