20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φυσικό αέριο και τηλεθέρμανση στη Μεγαλόπολη σε συνάντηση του περιφερειάρχη αύριο Τετάρτη, στην Αθήνα

Το θέμα του φυσικού αερίου οικιακής χρήσης και η τηλεθέρμανση στη Μεγαλόπολη θα απασχολήσει συνάντηση που θα έχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου, στην Αθήνα με στελέχη της κυβέρνησης και της ΔΕΗ, καθώς και τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής για την κατάρτιση και υλοποίηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) Κωστή Μουσουρούλη.

“Η συνάντηση θα πρέπει να κινηθεί στη λογική της σοβαρής αντιμετώπισης του δήμου και των πολιτών, ώστε να κλείσει το θέμα φυσικό αέριο και τηλεθέρμανση στη Μεγαλόπολη” έχει τονίσει ο περιφερειάρχης σε πρόσφατες δηλώσεις του, μετά από ανάλογου περιεχομένου τηλεσύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά έχει τονίσει ο Π. Νίκας, “είναι απολύτως απαραίτητο οι αβεβαιότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τη Μεγαλόπολη ως προς το φυσικό αέριο, για οικιακή χρήση και τηλεθέρμανση, να μετατραπούν σε βεβαιότητες μέσα από συγκεκριμένα και υπογεγραμμένα έγγραφα”.

Περισσότερα Άρθρα

Μη επιβολή δασμών από τις ΗΠΑ στο ελληνικό ελαιόλαδο και τις ελληνικές βρώσιμες ελιές

  Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι επίμονες και στοχευμένες προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης, προκειμένου να μειωθούν οι οικονομικές επιπτώσεις στα ελληνικά προϊόντα από την επικείμενη επιβολή δασμολογικών αντιποίνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξίας 7,5 δισ. δολαρίων που ανακοίνωσε η Αμερικανική κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, το ελληνικό ελαιόλαδο και οι ελληνικές βρώσιμες ελιές δεν θα επιβαρυνθούν με πρόσθετους δασμούς, […]