20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Άργος

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική  Άργους από φωτιά που ξέσπασε σε περιοχή ανάμεσα στο Άγιο Γιωργάκο και την Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνας.

Ο αέρας που πνέει στο τόπο της φωτιάς κατέστησε πολύ δύσκολο το έργο των πυροσβεστών που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτό το γεγονός  με τρία οχήματα.

Πρώτο μέλημα των ανδρών της Πυροσβεστικής ήταν να μην κινδυνεύσουν τα σπίτια που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Τελικά κατάφεραν και την έλεγξαν αλλά βεβαίως παραμένουν σε επιφυλακή καθώς ο αέρας εξακολουθεί και πνέει με ένταση.

Η φωτιά έκαψε ελαιόδενδρα και χορτολιβαδική έκταση.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τραβάει την ανηφόρα με 22 κρούσματα

Άλλα 22 κρούσματα κορονοϊού κατέγραψε σήμερα η Αργολίδα, τη ώρα που σε πανελλήνιο επίπεδο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2570 νέες μολύνσεις. Τα 1282 κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική, τα 229 στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αχαΐα καταγράφηκαν 131. Επίσης, 40 στη Κορινθία, 14 στην Αρκαδία και 11 στην Μεσσηνία. Αναλυτικά:  

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ: Σταύρος Ξενίδης

Ένας από τους μεγαλύτερους «καρατερίστες» του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου. Ο Σταύρος Ξενίδης γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1923 στην Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν και πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1944. Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο του το 1953, στην ταινία «Το τραγούδι του πόνου». Έκτοτε, εμφανίστηκε σε περισσότερες από 70 […]