19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Χιλιομόδι: Υπό μερικό έλεγχο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε πευκοδάσος κοντά στην κατασκήνωση στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα με 16 πυροσβέστες, ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν 2 αεροσκάφη Canadair και οι Εθελοντικές ομάδες Αθικίων και Περιβάλλοντος Χιλιομοδίου «SOSTE TO».

Στον τόπο της φωτιάς παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς και ο Δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος.

Με εντολή Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, Κλιμάκια Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μεταβαίνουν στο Χιλιομόδι Κορινθίας για την διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς.

Περισσότερα Άρθρα

Ιχνηλάτηση καταγεγραμμένων κρουσμάτων στα Δίδυμα

 Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα στα Δίδυμα για να κάνει ιχνηλάτηση των δύο καταγεγραμμένων κρουσμάτων που υπήρξαν. Το κλιμάκιο έλαβε δείγματα που θα εξεταστούν. Ο Δήμος Ερμιονίδας είχε απευθύνει θερμή παράκληση σε όποιον έχει έρθει σε άμεση επαφή με τα συγκεκριμένα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά στον Covid-19 να παρουσιαζόταν στο κοινοτικό κατάστημα Διδύμων για […]

Τραυματισμός επιβάτη κρουαζιερόπλοιου στο Ναύπλιο

Μια ηλικιωμένη γυναίκα επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στο Ναύπλιο τραυματίστηκε την Μ. Πέμπτη όταν έπεσε στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου.  Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το πλήρωμα του πλοίου που την μετέφερε στο λιμάνι του Ναυπλίου, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ατυχή ηλικιωμένη κατά την πτώση της […]