20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φώτης Δαμούλος: Το Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει τα αιτήματα των Λογιστών – Φοροτεχνικών

Το Επιμελητήριο Αργολίδας δηλώνει την συμπαράστασή του στην αποχή των Λογιστών – Φοροτεχνικών Αργολίδας από οποιασδήποτε ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ως εκδήλωση ψηφιακής – ηλεκτρονικής διαμαρτυρίας , για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διαχρονικά και όχι μόνο λόγω της πανδημίας του COVID-19 .

Όλα αυτά τα χρόνια ο συγκεκριμένος κλάδος αδιαμαρτύρητα δέχτηκε να αναλάβει πλήθος υπηρεσιών και να αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις το Δημόσιο, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις ότι σε κάθε περίπτωση προέχει ο σεβασμός του επαγγέλματος και κυρίως της ανθρώπινης ύπαρξης.

Θεωρούμε τον κλάδο των Λογιστών – Φοροτεχνικών ως έναν από τους βασικούς παράγοντες της οικονομίας, της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας και έτσι καλούμε την κυβέρνηση να τους αντιμετωπίσει.

Οι Λογιστές – Φοροτέχνες είναι και αυτοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ανάγκες και αντοχές και είναι αδιανόητο να τους ζητάνε να βρίσκονται “νηφάλιοι” στις επάλξεις σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο.

Ως Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζουμε απόλυτα και στον μέγιστο βαθμό όλα τα αιτήματά τους και δηλώνουμε ότι μαζί με τα Σωματεία μας θα αναλάβουμε πρωτοβουλία για να επέλθει η ομαλότητα και κυρίως η διατήρηση της αξιοπρέπειας στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

«Ταξίδι στο παρελθόν της Νέας Κίου» από το Γυμνάσιο Λυγουριού

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 η Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Λυγουριού πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο ΚΕΠΕΑ/ ΚΠΕ Νέας Κίου και υλοποίησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ταξίδι στο παρελθόν- Νέα Κίος». Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, έκρινε απαραίτητο οι μαθητές/-τριες να ενημερωθούν, να βιώσουν, να δράσουν […]

ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: «Κατάργηση του πλαφόν των εφημεριών σε γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Μετά από τους επικοινωνιακούς διθυράμβους και τις ευχαριστίες στους «ήρωες με τις μάσκες», ο Υπουργός Υγείας και η Κυβέρνηση της ΝΔ επιφύλασσε τον εμπαιγμό και την εξαπάτηση των εργαζομένων στον Κλάδο της Υγείας. Θεωρούμε ότι είναι οικονομικά και ηθικά απαράδεκτο να ανάγεται σε επιτυχία η αύξηση […]