18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Χάλκινη” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Κατερίνα Σχοινοχωρίτη του Αριστέα

Στην Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων/Παγκορασίδων, με την συμμετοχή δυο αθλητών και δυο αθλητριών του Αριστέα Άργους.
Η Κατερίνα Σχοινοχωρίτη αν και μικρότερη κατά ένα χρόνο κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ στα 150μ και να κατακτήσει την τρίτη θέση.
Επίσης, η Ναταλία Σταυροπούλου στον ακοντισμό, ο Αντώνης Καρκαγκέλης στον ακοντισμό και ο Κωνσταντίνος Τζούλος στη δισκοβολία κατάφεραν να μπουν στους τελικούς των αγωνισμάτων, με μια εξαιρετική παρουσία.
Τα παιδιά ανήκουν όλα στην ομάδα του Αριστέα και είναι πολλά υποσχόμενα για το μέλλον!
Συγχαρητήρια!

Περισσότερα Άρθρα

Για πρώτη φορά στον τελικό του Australian Open ο Τσιτσιπάς!

Πλώρη για την κατάκτηση του Australian Open έχει βάλει ο εκπληκτικός, Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρεν Χατσάνοφ δεν θα μπορούσε να του ανακόψει τη ξέφρενη πορεία του στη διοργάνωση. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εμφανίζεται πιο ώριμος από ποτέ στη Μελβούρνη και δείχνει ότι έχει τα φόντα να γράψει… ιστορία, κατακτώντας τον πρώτο του Major τίτλο! […]

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας διεκδικεί το μετάλλιο του Νικολαΐδη για να το επιστρέψει στην οικογένειά του

Ενας επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι θα συμμετέχει στην δημοπρασία των μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ωστόσο δεν σκοπεύει να κρατήσει το μετάλλιο για το οποίο θα κάνει προσφορά. Ο Στέφανος Σαράτσης, γνωστός επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στην δημοπρασία όπου τιμή εκκίνησης για ένα από τα δύο […]