19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χαμός στα social media: «Σήμερα θα γινόταν 20 χρόνων η άτυχη Καρολάιν»

Ειδική σημασία έχει η 12η Ιουλίου για την οικογένεια της Καρολάιν, καθώς η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά, θα γιόρταζε σήμερα τα γενέθλιά της.

Η άτυχη Κάρολαϊν θα έκλεινε σήμερα τα 20 της χρόνια.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργήθηκαν σελίδες στη μνήμη της Καρολάιν, οι οποίες έχουν κατακλυστεί από μηνύματα για την άτυχη κοπέλα.

Συγκινούν τα μηνύματα στα Social Media

«Χρόνια αιώνια και αγγελικά αγαπημένη μας. Σήμερα θα γιόρταζες τα γενέθλιά σου» γράφει ένας χρήστης.

«Χρόνια πολλά στον παράδεισο ψυχούλα μου» γράφει ένας άλλος.

«Καλό παράδεισο. Γαλήνια, ουράνια γενέθλια» έγραψε ένας άλλος.

«Από χθες είναι στο μυαλό μου συνέχεια».

«Από χθες είναι στο μυαλό μου συνέχεια, γιατί χθες συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τη δολοφονία και σήμερα θα έκλεινε τα 20 χρόνια του κάτι που δεν πρόλαβε και έμεινε στα 19 αφήνοντας πίσω του γονείς και το κοριτσάκι της» λέει η καθηγήτρια της Καρολάιν, Κική Αναγνώστου στον Alpha.

Μάλιστα, σε τρεις ημέρες η Καρολάιν θα γιόρταζε και την επέτειο του γάμου της, ο οποίος έγινε στις 15 Ιουλίου του 2019. Έναν γάμο που έμοιαζε με παράδεισο και αποδείχτηκε κόλαση.

Περισσότερα Άρθρα

Πάπας Φραγκίσκος: «Το κουτσομπολιό είναι χειρότερο από τον κορονοϊό»

Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε χθες τους πιστούς να μην κουτσομπολεύουν χαρακτηρίζοντας το κουτσομπολιό χειρότερο από τον κορονοϊό, λέγοντας ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διχάσει την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. «Σας παρακαλώ αδελφοί και αδελφές μου, ας κάνουμε μια προσπάθεια να μην κουτσομπολεύουμε. Το κουτσομπολιό είναι χειρότερη πληγή από τον Covid», τόνισε ο Ποντίφικας, στη διάρκεια […]

Απολύμανση και στα σχολεία της Ερμιονίδας

Ο κορωνοϊός καθημερινά κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του στη χώρα μας. Ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε και πρέπει πρώτα απ’ όλα να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του τόπου μας. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, έπειτα από επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, αποφάσισε την αυστηρή απολύμανση όλων των σχολικών κτηρίων, συμπεριλαμβανομένων και των […]