17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χειμερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ότι ψώνια κάνατε… κάνατε. Υπομονή μέχρι τη δεύτερη Δευτέρα του νέου έτους, οπότε και θα ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2020. Οι ημερομηνίες των εκπτώσεων είναι κατά βάση οι ίδιες και υπάρχει μια μικρή απόκλιση μιας ή δυο ημερών.

Οι περίοδοι των εκπτώσεων ανά έτος είναι τέσσερις. Δύο χειμερινές και δύο καλοκαιρινές και είθισται τα μαγαζιά να παραμένουν ανοικτά και τις Κυριακές. Οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πάντα τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα Ιανουαρίου κι ολοκληρώνονται πάντα τέλη Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 28 ή 29 Φεβρουαρίου.

Οι χειμερινές εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2020 αρχίζουν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και διαρκούν ως το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Οι επόμενες χειμερινές εκπτώσεις θα έρθουν το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη και συγκεκριμένα από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου ως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου του 2020.

Περισσότερα Άρθρα

Σοκ στην Ηλεία από την αυτοκτονία 35χρονου αστυνομικού

Το ενδιαφέρον και η ανησυχία των συναδέλφων του έφερε στο φως μια τραγωδία. Ένας 35χρονος αξιωματικός του Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας βρέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ Πλατάνου στην είσοδο της πόλης της Αρχ. Ολυμπίας, στις πέντε το απόγευμα της Τρίτης. Ο αστυνομικός είχε βάλει τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο, μέσα στο αυτοκίνητό του, […]

Άνδρας ανασύρθηκε από όχημα χωρίς τις αισθήσεις του

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Λίμνης Κουμουνδούρου όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο όποιο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα εξετράπη της πορείας του. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τα δύο άτομα. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις, του ενώ η γυναίκα τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.