17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χειμερινές ενδιάμεσες εκπτώσεις στο Άργος

Ο εμπορικός σύλλογος Άργους ενημερώνει ότι οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις για το έτος 2019, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και θα λήξουν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προτείνεται την πρώτη ΚΥΡΙΑΚΗ των εκπτώσεων 3 Νοεμβρίου τα καταστήματα στο Άργος να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Αυτό πάλι με το γαρίφαλο στο χέρι;

Συγχωρήστε με αν κάνω λάθος, αλλά ο Αλέξης εμφανίζεται όλο και πιο συχνά (ή ίσως διαρκώς) μ’ ένα κόκκινο γαρίφαλο στο χέρι, δίκιο έχω; Θέλω να πω ότι τον βλέπω σχεδόν καθημερινά να μιλά με κόσμο εδώ κι εκεί στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας και τις πιο πολλές φορές δίπλα στο μικρόφωνο που κρατά […]

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στο Ιόνιο και στη Δυτική Πελοπόννησο θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στη […]