19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που αυνανιζόταν έξω από Γυμνάσιο

Χειροπέδες σε ηλικιωμένο που αυνανιζόταν έξω από Γυμνάσιο

Έναν σάτυρο ηλικίας 75 ετών, που αυνανιζόταν σε κοινή θέα μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, συνέλαβαν χθες άνδρες της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από το σχολείο και κοιτούσε τα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο.

Γείτονες τον εντόπισαν, κάποια στιγμή, να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ μαθητές τον παρακολουθούσαν έκπληκτοι και έντρομοι, καθώς δε γνώριζαν ποιο θα ήταν το επόμενό του βήμα.

Για καλή τύχη όλων, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Γυμνάσιο, διερχόταν εκείνη την ώρα όχημα με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 75χρονο και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μόνιμο κάτοικο των Άνω Λιοσίων, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: doxthi.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Βροχές, χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση. Πιο αναλυτικά: Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου στη Μακεδονία και στη Θράκη και κατόπιν και έως το πρωί στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά. Τις ίδιες […]

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Μάνεσης Μεσσηνίας

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξεκίνησε νωρίτερα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μάνεσης του Δήμου Μεσσήνης, στην Μεσσηνία. Στο σημείο επιχειρούσαν 17 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποίησαν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα. Περιορίστηκε η φωτιά στο Ασπρόχωμα Μετά από μάχη που έδωσαν με τις φλόγες οι […]