19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για την κλοπή χρηματοκιβωτίου από υποκατάστημα ΕΛΤΑ στο Διακοπτό

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών η υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διακοπτό, που είχε γίνει στις αρχές του περασμένου Απριλίου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Κιάτο και την Κρήνη Κορινθίας δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 33 ετών, και δύο γυναίκες, 30 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Αιγίου.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, έκλεψαν αρχικά αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο Διακοπτό και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην ίδια περιοχή.

Αμέσως μετά διέρρηξαν την πόρτα εισόδου του υποκαταστήματος, μπήκαν μέσα και αφαίρεσαν, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, το χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 21.000 ευρώ και γραμματόσημα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Μετά τη διάρρηξη οι συλληφθέντες πήγαν σε παράδρομο του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Κορίνθου, στην περιοχή Ζαχλωρίτικα, έκαψαν το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει και έκρυψαν το χρηματοκιβώτιο σε δεντροφυτεμένο αγρόκτημα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και στη συνέχεια πραγματοποίησαν επιχείρηση στις περιοχές του Κιάτου και της Κρήνης, όπου αρχικά προσήγαγαν τους δύο άνδρες και τις δύο γυναίκες. Λίγη ώρα μετά, οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, έπειτα από την έκδοση ενταλμάτων από τον ανακριτή Αιγίου.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή αλλά και στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν δέκα κινητά τηλέφωνα, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα αυτοκίνητο, καθώς και επτά κουλούρες καλωδίων χαλκού, για τις οποίες ερευνάται η νομιμότητα κατοχής.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα με πληροφορίες από ΑΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Κρήτη: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό αγοράκι δύο ετών – Κατέρρευσαν οι γονείς στο νοσοκομείο

Ένα αγοράκι μόλις δύο χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή, νωρίς το πρωί, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγγελούδι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Το πρωί έχασε τη μεγάλη μάχη παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, να αποτρέψουν το μοιραίο. […]

«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»: Τιμάμε την ημέρα της γυναίκας

Η 8η Μάρτη έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση ως μέρα- σύμβολο για τους αγώνες των γυναικών ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης, στην εργασία, την κοινωνία, την οικογένεια . Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» χαιρετίζει και τιμά όλες τις γυναίκες της Πελοποννήσου  και όλες τις γυναίκες όπου γης.  Τιμάμε το «άλλο μισό του ουρανού» Είμαστε  δίπλα  σε όλες […]