17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χιλιαδού Ευβοίας: 20χρονος σκοτώθηκε κάνοντας βουτιές στην παραλία γυμνιστών

Σήμερα Κυριακή, τις πρωινές ώρες μια παρέα από νεαρά άτομα που βρισκόταν στην παραλία των γυμνιστών της Χιλιαδούς Ευβοίας, έδωσαν σήμα ότι κάποιο άτομο της παρέας αγνοούνταν επί 2 ώρες.

Επρόκειτο για έναν 20χρονο ο οποίος ήταν από το Λευκαντί Ευβοίας, ο οποίος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία. Κάποια στιγμή προσπάθησε να κάνει βουτιές από τα βράχια, όμως χτύπησε και έχασε τη ζωή του.

Κοντά στο σημείο έτυχε να βρίσκονται η αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και μαζί με άλλους έσπευσαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο άτυχος νεαρός.

Όταν κατέφθασε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη πολύ αργά.

Πηγή: eviathema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών για εκδηλώσεις και λοιπά θέματα

Αγαπητοί συνάδελφοι Ευχόμαστε σε όλους υγεία, μακροζωία και ποιότητα ζωής. Οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να χαρίζουν σε σας και τις οικογένειές σας αισιοδοξία για τη νέα χρονιά 2024 στην οποία να βρουν λύση όλα τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν ως συνταξιούχους και αγωνιζόμαστε να ευοδωθούν. Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω θέματα: 1ο ΘΕΜΑ: […]

Συγχαρητήρια Δ. Κωστούρου στον Καθηγητή Στέλιο Περράκη

Θερμά συγχαρητήρια απέστειλε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, στον συμπατριώτη μας, καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών θεσμών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και υπεύθυνο της διοργάνωσης των Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου, Στέλιο Ε. Περράκη, ο οποίος στις 11/05/2023 αναγορεύτηκε επίτιμος καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. «Κύριε Περράκη, σας συγχαίρουμε για την πρόσφατη τιμητική σας διάκριση και σας ευχαριστούμε για […]