17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χιονίζει σε Ζήρεια και Χελμό

Χιόνια, πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους φέρνει η κακοκαιρία «Ωκεανίς».

Την έλευσή της έκανε αισθητή και στην Κορινθία, καθώς χιονίζει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ) και στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.

Από χθες χιονίζει και στο Χελμό (ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), και το φρέσκο χιόνι έχει στρωθεί για τα καλά στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων, καθώς ξεκίνησαν τα φαινόμενα από την κακοκαιρία «Ωκεανίς» στην Αχαϊα.

Στις περιοχές του νομού με χαμηλότερο υψόμετρο ρίχνει χιονόνερο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην περιοχή από την κακοκαιρία, με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και τους Δήμους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν.

Περισσότερα Άρθρα

Έως σήμερα η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές

Έως σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου θα έχουν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων μπορούσαν να καταθέσουν τις αιτήσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις από την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Την αίτηση – δήλωση οι υποψήφιοι μπορούν να την βρουν είτε […]

Δέμα με ναρκωτικά σε κοινόχρηστο χώρο στις φυλακές Κορυδαλλού!

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι απέτρεψαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς την εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, εντοπίστηκε σε κοινόχρηστο χώρο της Α’ Πτέρυγας δέμα με ναρκωτικά, το οποίο πέταξε άγνωστος εξωτερικά των φυλακών. Το δέμα περιείχε 4 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 24,2 γραμμαρίων, ισάριθμες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 20,1 […]