19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χρήστος Ζέρβας για την υδροδότηση του Αραχναίου: Εξασφαλίσαμε να ρέει στα σπίτια μας νερό της Λέρνης και για τις επόμενες γενιές!

Το νερό είναι το σύμβολο της ζωής και η πρόσβαση σε καθαρό και πόσιμο νερό αποτελεί στοιχειώδες δικαίωμά μας. Το έργο της Επόμενης Μέρας ολοκληρώθηκε επιτυχώς, δίνοντας ένα οριστικό τέλος στο ακανθώδες ζήτημα της υδροδότησης που ταλάνιζε το χωριό μας δεκαετίες.

Ένα έργο ανάπτυξης, ένα έργο-πρωτοβουλία του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου κι ένα έργο-αποτέλεσμα μίας αγαστής συνεργασίας με τη ΔΕΥΑΝ!

Αισθάνομαι υπερήφανος και απόλυτα ικανοποιημένος που εξασφαλίσαμε να ρέει στα σπίτια μας το νερό της Λέρνης και για τις επόμενες γενιές!

Χρήστος Ζέρβας

Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Unicef: Εκατομμύρια παιδιά θα γίνουν ακόμα πιο φτωχά εξαιτίας της επιδημίας

Εκατομμύρια παιδιά στη Μέση Ανατολή θα γίνουν πιο φτωχά, καθώς οι γονείς και οι κηδεμόνες τους χάνουν τις δουλειές τους εξαιτίας της καραντίνας που επιβάλλεται σε πολλές χώρες με στόχο την αποτροπή της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η Unicef. Η Unicef επισήμανε ότι τα παιδιά αποτελούν σχεδόν τους μισούς από τους οκτώ εκατομμύρια […]

Ο Νίκος Κορολής στον συνδυασμό ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο

Η σχετική δήλωση: Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Δημάρχου Ναυπλιέων  κ. Δημήτριου  Κωστούρου και να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες  Αυτοδιοικητικές  εκλογές με τον συνδυασμό του στην Άρια  όπου ευρίσκεται και η κατοικία μου. Η αγάπη μου για την πόλη στην οποία ζω είναι και ένας επιπρόσθετος λόγος που με οδήγησε σ’αυτήν μου την απόφαση […]