20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χρήστος Ζώης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον πατέρα του

Με τα λόγια που ακολουθούν αποχαιρέτησε δημόσια τον πατέρα του Κώστα, που έφυγε από τη ζωή προχθές, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ο πρώην υπουργός Χρήστος Ζώης.

«Σήμερα έφυγε ο «θεός» των παιδικών μου αναμνήσεων. Απόκαμε μετά από ταλαιπωρία 4 ετών. Στήριγμα, σύμβουλος και «εγγύηση» καθώς μεγάλωνα. Πάντα δυνατός, ακόμη και στην αδυναμία του. Περήφανος, πεισματάρης Ηπειρώτης. Με αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες. Με ένα χαμόγελο πλατύ και ζεστό. Ένας άνθρωπος του δημοτικού, ορφανός από πατέρα, μετανάστης 19ετών στη Γερμανία, μου δίδαξε περισσότερα από τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μαζί.

Πατέρα μου όσα και να γράψω λίγα είναι. Περισσότερα σου πρέπουν. Και όλα σου αξίζουν. Ευχαριστώ για όλα! Τέλος…»

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή έλαβαν χώρα, χθες Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα Άρθρα

Το τένις επιστρέφει στην πόλη του Άργους

ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ! Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Άργους επιστρέφει δυναμικά και παρέχει την δυνατότητα, σε μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του τένις. Τα μαθήματα παραδίδονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Άργους και αφορούν όλες τις ηλικιακές ομάδες. ΤΜΗΜΑΤΑ • Mini tennis (παιδιά από 4 έως 8 ετών) • Ακαδημία […]

Γιάννα Αγγελοπούλου προς Παναγιώτη Νίκα: «Πρωταγωνίστρια η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης»

“Πρωταγωνίστρια” στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης -όπου “που έλαμψε με το επετειακό της περίπτερο”- χαρακτηρίζει την Περιφέρεια Πελοποννήσου η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη σε επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στην οποία συγχαίρει τον ίδιο και τους συνεργάτες της Περιφέρειας “για την επιτυχία του εγχειρήματος”. Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα […]