19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χριστουγεννιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία του Προσκοπικού Δικτύου Άργους

Τελικά το πιο όμορφο δώρο είναι η ΥΓΕΊΑ και η ΖΩΗ, διότι έχοντας αυτά μπορείς να φτάσεις λίγο πιο μακριά και από τα όνειρά σου!

Στις 21 Δεκεμβρίου μέλη του προσκοπικού Δικτύου Άργους συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι Δεσμοί Αίματος Αργολίδας.

Έτσι ξεκίνησε η πρώτη φάση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία εντάσσεται και αυτή (-με κάτι ακόμα που θα ακολουθήσει!-) στη Χριστουγεννιάτικη Δράση των Προσκοπικών Δικτύων +πράξη20.

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες από μέλη του Προσκοπικού Δικτύου θα συνεχιστούν σταδιακά και θα ολοκληρωθούν μέχρι την 30 Δεκεμβρίου 2020.

Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία και Δύναμη για ότι καλό κάνουν!

Περισσότερα Άρθρα

Παρουσία του Μ. Βορίδη τα αποκαλυπτήρια μνημείου στο Άργος αφιερωμένου στους Έλληνες Εβραίους, στους Πόντιους και τους Μικρασιάτες

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού του Εγκλήματος, ο Δήμος Άργους Μυκηνών διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Άργος, τα αποκαλυπτήρια μνημείου αφιερωμένου στους Έλληνες θύματα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, της γενοκτονίας των Ποντίων και της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η εκδήλωση […]