13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χριστός Ανέστη στους ΗΡΩΕΣ των νοσοκομείων μας

Την ώρα που οι περισσότεροι ήμασταν στις εκκλησίες με τους δικούς μας ανθρώπους να ακούσουμε το αναστάσιμο μήνυμα, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας συνέχιζαν να δίνουν το δικό τους αγώνα στα νοσοκομεία της χώρας.

Η φωτογραφία είναι αυτή που δημοσίευσαν από το Νοσοκομείο Ναυπλίου οι Ιατροί και νοσηλευτές, που εργάστηκαν το βράδυ της Ανάστασης στην υγειά μας.

Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Περισσότερα Άρθρα

Μηνύματα συναδέλφωσης, ειρήνης και άρσης των διακρίσεων από το Άργος

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών μετά από πρόσκληση του δικτύου πόλεων SDG 17 Greece, συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το μπλε των Ηνωμένων Εθνών» απόψε 24 Οκτωβρίου, ημέρα των Ηνωμένων Εθνών. Η συμβολική αυτή πρωτοβουλία στοχεύει στην διάδοση του μηνύματος της συναδέλφωσης, της ειρήνης και της άρσης των διακρίσεων.

Καταμετρήθηκαν 41 νέα κρούσματα Covid-19

Συνολικά 41 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα 11 Iουλίου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και κανένας νέος θάνατος το τελευταίο 24ωρο, ενώ 9 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Ο «χάρτης» των νέων κρουσμάτων:  – 11 κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, – 15 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, […]