19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χρόνης: Αρνητικά τα τεστ στο Λύκειο Λυγουριού

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη, τα δείγματα που ελήφθησαν την Πέμπτη 29/10 από το Λύκειο Λυγουριού είναι όλα αρνητικά.

«Υπενθυμίζουμε ότι τα δείγματα δηλώνουν την κατάσταση των εξεταζομένων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Έως τις 10 Νοεμβρίου πρέπει να υπάρχει αυξημένη προσοχή από όλους όσους εξετάστηκαν και σε οποιαδήποτε νέα αλλαγή της κατάστασης τους να απευθυνθούν αμέσως στον ΕΟΔΥ. 

Σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό, δίνεται ακριβώς η εικόνα για τον τρόπο που πρέπει να “πορευθούν ” τόσο οι εξεταζόμενοι όσο και όλοι μας για το επόμενο διάστημα!

Με την ευχή να παραμείνουμε σε αυτή την κατάσταση, συνεχίζουμε όλοι με υπευθυνότητα τη ζωή και τις δραστηριότητες μας!» δήλωσε ο κύριος Χρόνης.

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 25 και 28 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία […]

Aπορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα του ανακριτή Αθανάσιου Μαρνέρη για αναβάθμιση της κατηγορίας για την φωτιά στο Μάτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης που μελέτησε το νέο ανακριτικό αίτημα, κατέληξε στην απόρριψή του, κρίνοντας ότι δεν έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τη θεμελίωσή του, όπως άλλωστε είχαν κρίνει και προηγουμένως άλλοι δύο συνάδελφοί του. Κατά τις ίδιες πηγές, τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο ανακριτής, κρίθηκε ότι δεν αποτελούν νέα πραγματικά περιστατικά […]