18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Όταν η Λένα “Χάρισε Ζωή” στον Νίκο

 

Μια ακόμη ιδιαίτερη – συγκινητική στιγμή πήρε μέρος σήμερα στο Ναύπλιο.

Ήταν η στιγμή που η Λένα γνώρισε το Νίκο.

Η Λένα είχε έρθει στο Ναύπλιο το 2015 επειδή ο γιος της συμμετείχε στο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών. Εκεί γνώρισε και την παρέα μας που όπως κάθε χρόνο συμμετέχει και προβάλλει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έτσι λοιπόν η Λένα μετά την ενημέρωσή μας, αποφάσισε να δώσει δείγμα – έτσι απλά δίνοντας δείγμα σάλιου σε μπατονέτα. Αφού πέρασε ο καιρός, μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό της και ενημερώθηκε από το “Χάρισε Ζωή” ότι βρέθηκε πάσχοντας με απόλυτη συμβατότητα. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να χαρίσει ζωή προσφέροντας δωρεάν μυελό των οστών.

 

Κάπως έτσι η Λένα βρέθηκε χθες Σάββατο, πάλι στο Ναύπλιο για να γνωρίσει πλέον από κοντά τον Νίκο από την Ελαφόνησο Λακωνίας, τον λήπτη του μοσχεύματος.

Η Λένα χάρισε ζωή στο Νίκο με μία απλή κίνηση ανθρωπιάς.

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού, την διοργάνωση του Παλαμήδειου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών, το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή” και όλους όσους υποστηρίζουν τον εθελοντισμό έμπρακτα!

 

Μπορείς και εσύ να γίνεις ο ήρωας για έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη!

 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αύριο Δευτέρα 4/11 και την Τετάρτη 6/11 θα πραγματοποιηθεί η 121η εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος στο Άργος.

 

 

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ»

Περισσότερα Άρθρα

Αυτοκτόνησε γιατρός που νοσηλευόταν στο Θριάσιο

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, καθώς γιατρός που νοσηλευόταν εκεί με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός που νοσηλευόταν στη Β’ Παθολογική κλινική του νοσοκομείου με διαβήτη και μη αντέχοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο. Σύμφωνα με […]

Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου Δεύτερη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το 2021. Παραμένουμε συνεπείς στο ραντεβού μας και πιστοί στη δέσμευσή μας ότι η κυβέρνηση θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Είναι ένας άτυπος κανόνας ο οποίος ενδύεται σταδιακά και θεσμικό χαρακτήρα. Εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στη […]