15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

??ύ????: ?ό??ς ??ή??ς ??? ??ώ?? ??ς ???????ί?ς

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του 1821, 25 σύγχρονοι εικαστικοί, μας υποδέχονται με τα ξεχωριστά έργα τους, στον ιστορικό χώρο του ??????????ύ στην καρδιά της πόλης του Ναυπλίου.

Η έκθεση ??ύ????: ?ό??ς ??ή??ς ??? ??ώ?? ??ς ???????ί?ς εγκαινιάστηκε το Σάββατο 17 Ιουλίου και διαρκεί έως την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, υπό την επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης και δ/ντριας της Εθνικής Πινακοθήκης – Παράρτημα Ναυπλίου κας ???????ής ??????ύ???.

Ακολουθώντας πιστά τις υγειονομικές διατάξεις που αφορούν τους πολιτιστικούς χώρους, μην χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφθείτε.

Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες: Τάσσος Αλεξιάδης, Σωτήριος Αντωνιάδης, Μαρία Βλασερού, Ειρήνη Γκόνου, Αφροδίτη Γκρίζη, Ελένη Δελή, Βαγγέλης Ζερβόπουλος, Ιωάννα Λιανού, Μιχάλης Μαδένης, Θανάσης Μακρής, Μάγδα Μάρα, Χρήστος Μποκόρος, Χρήστος Παλλαντζάς, Μίλτος Παντελιάς, Δημήτρης Παπαχρήστος, Νατάσσα Πουλαντζά, Βασιλική Σαγκιώτη, Μάριος Σπηλιόπουλος, Ιωάννης Σταθογιάννης, Στέργιος Στάμος, Μυρτώ Τζάκη, Βαγγέλης Τζερμιάς, Κερασία Τουλιάτου, Βίκυ Τσαλαματά, Κώστας Τσώλης.

Περισσότερα Άρθρα

Για τον Χείμαρρο Καλαμάκο, την ιρλανδική διάβαση στο Καλαμάκι Μύλων και τις μπάρες στην στροφή του Αρδάμη θα κάνετε κάτι κ. Χειβιδόπουλε ή απλά θα ασχολείστε με την υποψηφιότητα σας;

Ο κ. Χειβιδόπουλος, ο άνθρωπος που δεν έχει καθαρίσει ολόκληρο καλοκαίρι (2018) και ολόκληρο χειμώνα (2019) κανένα ρέμα, κανένα χείμαρρο στο δήμο Άργους Μυκηνών, με κίνδυνο να πλημμυρίσουν ολόκληρα χωριά και να καταστραφούν περιουσίες, όπως πλημμύρισαν το Σεπτέμβριο του 2018, προσπαθεί να ισοφαρίσει την αδιαφορία και ανικανότητά του με το πλημμυρικό φαινόμενο που παρουσιάζεται σε […]

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ: Διεθνής Ημέρα Πολικής Αρκούδας

Η Διεθνής Ημέρα Πολικής Αρκούδας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς των Πολικών Αρκούδων (Polar Bears International), ενός οργανισμού που εδρεύει στις ΗΠΑ και σκοπό έχει την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι πληθυσμοί της πολικής αρκούδας από την κλιματική αλλαγή και το συνακόλουθο λιώσιμο των […]