14 °C Argos, GR
28 Οκτωβρίου 2021

15ο Ράλλυ Δαναών τον Νοέμβριο

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου  2021.

Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων  η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών και  διεξάγεται αδιάλειπτα για 15 χρόνια, ως μία από τις  σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων.

Το 15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  ξεκινώντας από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μύλοι, Κιβέρι, συνεχίζει προς Άστρος, Πάρνωνα, Ελαιοχώρι, Ανδρίτσα, Βελανιδία επιστρέφει  στη Νέα Κίο, για το τέλος της 1ης  ημέρας και από το ίδιο σημείο για την επανεκκίνηση της επόμενης με διαδρομές και στην Κορινθία. Οι ασφάλτινες  διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity αλλά και  την κατηγορία touring  που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απο-λαμβάνοντας τα φθινοπωρινά  τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στο γραφικό Κεφαλάρι, για τερματισμό και γεύμα απονομής στο http://ktimavasiliou.gr/index.php/2018-01-04-15-49-42

Με σημείο αφετηρίας το Ι.ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ AUTOVISION, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (08:30-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 390 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα . Oι 100 και πλέον χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και  άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/.

Τα πληρώματα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν (α) κατηγορία Regularity ΜΩΤ όπου επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου (β) κατηγορία Regularity ΜΩΤ, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο) (γ) κατηγορία Τouring, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο),  λιγότερες χρονομετρήσεις, με ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ και μικρότερη διαδρομή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως  και το 1991. Δεκτά, αλλά εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1992 έως  και το 2001 (κατηγορία GT), των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του οργανωτή.

Το παράβολο συμμετοχής για τον διήμερη εκδήλωση  ορίζεται στο ποσό των 170,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

• Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

• Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα,  πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ)

• Πλήρες γεύμα και τελετή απονομής επάθλων.

Για την διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε  ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο AC3 θα εξασφαλίσει προσφορές.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021.

Κανονισμός

Δήλωση Συμμετοχής Ράλλυ Δαναών 2021 word

Περισσότερες πληροφορίες στο ac3.gr

Περισσότερα Άρθρα

Nafplio Action 2020 – 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου 2020

Ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με την εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου 2020, την αθλητική εκδήλωση Nafplio Action 2020. Η αθλητική αυτή διοργάνωση περιλαμβάνει δύο sub-sports events : Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 κολυμβητικούς και δρομικούς αγώνες στην περιοχή του […]

Παρουσιάζεται το ιστορικό Λεύκωμα του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, στον Μυστρά

Τιμούν τον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο για τα 125 χρόνια από την ίδρυσή του (Νοέμβριος 1895) με την χορηγία του ιστορικού του Λευκώματος, ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του. Σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού, στον Μυστρά, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Λευκώματος του Σπαρτιατικού Γ.Σ. Η […]

Follow by Email