19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Ναυπλιέων για το κτίριο πρώτου τελωνείου Ναυπλίου

 

Αποτελεί δικαίωση για το συνεχή αγώνα του Δήμου Ναυπλιέων η ευχάριστη είδηση ( που έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης από τον προσωπικό λογαριασμό του facebook του γενικού γραμματέα) για την χρηματοδότηση της ανακαίνισης του κτιρίου του πρώτου τελωνείου Ναυπλίου από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο αγώνας του Δήμου προς όλες τις κατευθύνσεις ακούραστος και στοχευμένος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την υπουργό κυρία Λίνα Μενδώνη ,τον βουλευτή κύριο Γιάννη Ανδριανό ,το γενικό γραμματέα κύριο Γιώργο Διδασκάλου και την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κυρία Άλκηστη Παπαδημητρίου για την υποστήριξη αυτού του αγώνα που αποτέλεσμα του είναι η χρηματοδότηση του έργου με 960.000 €..

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε επίσης και για την αποδοχή της χρήσης του κτιρίου (Πολιτιστικός χώρος και κόμβος ενημέρωσης) την οποία είχαμε από κοινού συναποφασίσει με την Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της Υπουργού, θυμίζουμε ότι έχουμε επισημάνει σε όλους τους αρμόδιους και έχοντες ευθύνη τα σημαντικά ζητήματα της πόλης.

Πάντα κρατώντας ως σημαία τον πολιτικό πολιτισμό και τους θεσμικούς κανόνες ως Δήμος της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας.

Δεν μένουμε εδώ συνεχίζουμε με πιο γοργά βήματα με όλα τα θέματα του Δήμου που έχουν τεθεί κατ´ επανάληψη σε όλες τις συναντήσεις.

  • Παλαμήδι (φωτισμός),
  • Ακροναυπλία (φωτισμός και προστασία τειχών),
  • Μπούρτζι, Κτίριο Βίγκα,
  • Αρχαιολογικό Μουσείο,
  • Μνημεία που βρίσκονται στην περιφέρεια του Δήμου Ναυπλιέων (Πυργόσπιτο Αγίου Ανδριανού – Παναγία στην Αγία Τριάδα – Μονή Ταλαντίου στο Αραχναίο – Πυργόσπιτο Κάντιας).

Σε κάθε βήμα που ολοκληρώνουμε συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο.

Περισσότερα Άρθρα

Οικολογικά ρούχα που σέβονται το περιβάλλον

Την αγάπη και το σεβασμό μας για το περιβάλλον πρέπει να την δείχνουμε συχνά και να την ενισχύουμε μέσα από καθημερινές πράξεις. Η ανακύκλωση αποτελεί την πιο σημαντική ανθρώπινη πρωτοβουλία και στη χώρα μας έχει αναπτυχθεί σημαντικά αφού προσπαθούμε να συμβάλλουμε μικροί και μεγάλοι. Τον τελευταίο καιρό στις παρέες μας έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για […]

Ο Νίκος Σύψας για Πάσχα: Ανάσταση στα μπαλκόνια μας – Πότε ξεκινά η άρση των μέτρων

«Αν καταφέρουμε και μείνουμε όλοι μέσα στα σπίτια μας τότε η κορύφωση θα είναι σχετικά ήπια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη. Για την άρση των μέτρων, ο κ. Σύψας τόνισε ότι είναι πολύ πιο δύσκολη από τη λήψη, καθώς ένα λάθος μπορεί να προκαλέσει επάνοδο της […]