24 °C Argos, GR
26 Ιουλίου 2021

Aκύρωση του Mediterranean Yacht Show 2021

Aκύρωση του Mediterranean Yacht Show 2021

 

Aκύρωση του Mediterranean Yacht Show 2021

Έπειτα από προσεκτική παρακολούθηση και αξιολόγηση των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19, καθώς και εκείνων που αφορούν τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς διεθνώς, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2021 που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου στις 22-25 Απριλίου.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της διεθνούς yachting κοινότητας για την ετήσια έκθεση του MEDYS, θεωρήσαμε αναγκαία της λήψη της συγκεκριμένης απόφασης με στόχο την προστασία όλων όσοι σχετίζονται με τη διοργάνωση. Η υγεία και η ασφάλεια των charter brokers & managers, πληρωμάτων, εκθετών, επισκεπτών, εκπροσώπων του Τύπου αλλά και όσων συμμετέχουν ενεργά στο Mediterranean Yacht Show αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για εμάς.

Η απόφαση της μη διεξαγωγής του show δεν ήταν εύκολη, καθώς το MEDYS κάθε χρόνο αναδεικνύει τη μοναδική εμπειρία του yachting στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώ συμβάλλει στη διάδοση του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού διεθνώς.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και την κατανόηση και να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του ελληνικού yachting με κάθε μέσο. Το Virtual Charter Yacht Show είναι πάντα διαθέσιμο online, παρουσιάζοντας τα πιο εντυπωσιακά σκάφη που πλέουν τις ελληνικές θάλασσες μέσα από μια λεπτομερή εικονική ξενάγηση.

Η ναύλωση ενός superyacht αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους αναψυχής, αφού προσφέρει την ευκαιρία χαλάρωσης σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον, όπου τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ενώ περιορίζει τον χρόνο της έκθεσης σε δημόσιους χώρους. Παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, εκτιμούμε πως η ενοικίαση πολυτελών σκαφών θα συνεχίσει να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διακοπών και να διαγράφει ανοδική πορεία όσο προχωρούμε και προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες.

Ευχόμαστε σύντομα να συναντηθούμε από κοντά στο φιλόξενο λιμάνι του Ναυπλίου.

Με εκτίμηση,

Διοικητικό Συμβούλιο

Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού

Aκύρωση του Mediterranean Yacht Show 2021

Περισσότερα Άρθρα

Ένας…διαφορετικός πανηγυρικός εορτασμός στο Άργος- Το μήνυμα του Δημήτρη Καμπόσου (video)

Αυτοκίνητο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, έκανε το γύρο της πόλης παίζοντας εμβατήρια της 25ης Μαρτίου. Σίγουρα ένας πρωτότυπος αλλά πολύ πετυχημένος εορτασμός- προσαρμοσμένος στα δεδομένα της ημέρας. Αφού δεν μπορούσαμε εμείς να βγούμε στους δρόμους όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα και να τραγουδήσουμε..πέρασε ο δήμος από τα σπίτια μας και μας πρόσφερε τα ηχητικά εμβατήρια που […]

Στην Ύδρα ο Διοικητής Π.Υ.Ν Αργολίδας

Σήμερα επισκέφθηκε την Υπηρεσία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ύδρας ο Διοικητής Π.Υ.Ν Αργολίδας, Πύραχος Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης στα πλαίσια της καθιερωμένης διαδικασίας αναγνώρισης τομέα. Η συζήτηση μαζί του μια υπέροχη εμπειρία, αφού από την πρώτη στιγμή αντιληφθήκαμε ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον θεσμό του εθελοντισμού είναι δεδομένα! Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google […]

Follow by Email